Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Kamu-Sen Gönen'de temsilcilik açtı

Kamu-Sen Gönen

Kamu-Sen Gönen Temsilcisi Hasan Karar, sendikaya ait temsilcilik hizmet binasını faaliyete soktu.

Kamu-Sen Gönen Temsilcisi Hasan Karar, sendikaya ait temsilcilik hizmet binasını faaliyete soktu.
Kamu-Sen Gönen Temsilciliği Hizmet Binası 19 Kasım 2014 günü düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.
Gönen’de Atatürk Caddesi üzerinde yeni yapılan PLAZAVERA İşhanı 2. Katında lokal ve dershane olmak üzere 2 ayrı birim olarak faaliyetlerini sürdürecek olan Kamu-Sen Gönen Temsilciliğinin açılışına, Kamu-Sen Balıkesir İl Başkan Yardımcısı, Gönen’de görev yapmakta olan Kamu-Sen üyesi öğretmenler, eğitim çalışanları, sağlık personeli, diyanet ve vakıf çalışanları, memur kesiminden diğer üyeler, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve temsilcileri ile yerel basın hazır bulundu.
Açılış töreni öncesi gelen katılımcılara pilav ve ayran ikramı yapılması hoş bir sürpriz olurken, iyi dilekler ve temenniler içeren konuşmalar ile gerçekleşen açılış töreninde maddi desteklerini esirgemeyen iş adamları plaketle ödüllendirildi.
Kamu-Sen üyesi memurların çalışma saatleri dışında ev ve aile sıcaklığında bir ortama kavuşmasına vesile olacağı belirtilen lokalde, ciddi ve yapıcı bir sosyal ortamın sağlanacağı yine Kamu-Sen üyelerinin çocuklarına ve gençlerine hitap edecek ücretsiz dershane ortamının ise hayatı kolaylaştıran bir başka dost kapısı olacağı kaydedildi.
Eğitim ve sağlık çalışanları ile diğer kurumlarda görev yapan pek çok kamu çalışanının üyesi olduğu Kamu-Sen (Türkiye Kamu Çalışanları Sendikası) Gönen’de açmış olduğu sosyal tesisi ile alanında önemli bir boşluğu doldurmuş olacağı gibi başarılı icraata imza atması bekleniyor.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı